Zoeken

Harry Bosma is gestopt als voorzitter KansPlus

Harry Bosma, heeft na een half jaar aangegeven zich helaas terug te moeten trekken.

 

Het combineren van deze rol met zijn reguliere baan is teveel gebleken. Harry geeft aan dat KansPlus een voorzitter nodig heeft die de volle ruimte heeft om zowel intern als extern de gevraagde rol binnen een meewerkend bestuur in te kunnen vullen. De afgelopen tijd is Harry nog sterker overtuigd geraakt van de toegevoegde waarde van KansPlus en verlaat hij in deze rol de organisatie met ontzettend veel waardering voor de professionaliteit en tomeloze inzet van de collega's van het bureau, het harde werk in de regio’s door de ledengroepen en de hoeveelheid tijd die collega-bestuursleden inzetten voor een zo optimaal functionerende vereniging.

Het bestuur betreurt het vertrek van Harry, maar is blij met de wijze en inzet waarop hij zijn rol heeft vormgegeven en het goede werk dat afgelopen half jaar verzet is. José Laheij heeft als vicevoorzitter taken van de voorzitter overgenomen.Terug naar het overzicht »
  • Vrijwilliger worden

     

    Help KansPlus en word vrijwilliger. Om ons werk voort te kunnen zetten zijn we ook afhankelijk van vrijwilligers. U kunt ons op verschillende manieren ondersteunen... 

Aanmelden