Zoeken

Soosactiviteiten

Nog in de VOGG-tijd werden er in Bergen op Zoom al soosavonden georganiseerd voor mensen met  een verstandelijke (of meervoudige) beperking. Al meer dan 55-jaar hecht KansPlus afd. Bergen op Zoom er veel waarde aan om op meerdere momenten in de week soosactiviteiten te blijven organiseren voor deze doelgroep!

We zijn blij dat we een eigen recreatiecentrum hebben in Bergen op Zoom. "De Uithof" aan de Bernadettestraat. We zien dat veel deelnemers uit de Brabantsewal gemeenten, deelnemen aan de leuke activiteiten die er zijn.

Samen met elkaar "chillen" , een spelletje kaarten of rummicup spelen maar ook, in je eigen vertrouwde hoekje, TV- kijken. Er zijn zelfs deelnemers die het leuk vinden om te biljarten.

Wij staan een "inclusieve samenleving" voor. Dan is het toch fantastisch dat er nog steeds deelnemers zijn die zelf de keuze kunnen en mogen maken om elkaar te ontmoeten.


Op 3 momenten in de week is iedereen welkom. Ook mensen die het leuk vinden om als (nieuwe) vrijwillger te genieten van de glimlach van de deelnemers.

Lees verder over:

Donderdagsoos
Vrijdagsoos
Zaterdagsoos