Zoeken

Welkom op onze site

KansPlus afdeling Bergen op Zoom is een regionale belangenorganisatie die zich inzet voor een goed en plezierig leven van mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking en hun naasten, zoals ouders, broers, zussen, verzorgers of anderen.

Dit doen we door het organiseren van periodieke ontspanningsactiviteiten, zoals muziek, dansen, tekenen en schilderen, verschillende soosavonden, dagtrips en vakantieactiviteiten.

Daarnaast behartigen we de collectieve en individuele belangen van mensen met een verstandelijke handicap binnen de verschillende regionale organisaties, zoals gemeenten, scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen en andere overheidsinstellingen.Zo’n 65 vrijwilligers spannen zich wekelijks met veel enthousiasme in om onze ca. 200 deelnemers te plezieren!
                               

  • Vrijwilliger worden

     

    Help KansPlus en word vrijwilliger. Om ons werk voort te kunnen zetten zijn we ook afhankelijk van vrijwilligers. U kunt ons op verschillende manieren ondersteunen... 

Aanmelden
  • Algemene Ledenvergadering


    15 maart in de Uithof
    Alle leden én vrijwilligers zijn van harte welkom om samen terug te kijken op het verenigingsjaar 2016 maar vooral vooruit te kijken naar het nieuwe jaar.


Aanmelden