Zoeken

Welkom op onze siteWilly Mol overleden

De "Pater Familias" van alle jongens en meisjes met een verstandelijke beperking is overleden.

Willy zette zich met hart en ziel in voor hun welzijn. Hij stond aan de wieg van en heeft er mede voor gezorgd dat in Bergen op Zoom de Woonvoorziening Lambertijnenhof werd gebouwd.

Ook heeft hij zich ingezet om de vrijetijdsactiviteiten in "de Uithof" mogelijk te maken. Als hij maar even kon was hij nog altijd aanwezig om te kijken hoe zijn "jongens en meisjes" konden genieten van dansen, muziek, tekenen en schilderen, vakanties en de soosactiviteiten.

Kansplus (voorheen VOGG) is Willy veel dank verschuldigd.KansPlus afdeling Bergen op Zoom is een regionale belangenorganisatie die zich inzet voor een goed en plezierig leven van mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking en hun naasten, zoals ouders, broers, zussen, verzorgers of anderen.

Dit doen we door het organiseren van periodieke ontspanningsactiviteiten, zoals muziek, dansen, tekenen en schilderen, verschillende soosavonden, dagtrips en vakantieactiviteiten.

Daarnaast behartigen we de collectieve en individuele belangen van mensen met een verstandelijke handicap binnen de verschillende regionale organisaties, zoals gemeenten, scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen en andere overheidsinstellingen.Zo’n 65 vrijwilligers spannen zich wekelijks met veel enthousiasme in om onze ca. 200 deelnemers te plezieren!
                               

  • Vrijwilliger worden

     

    Help KansPlus en word vrijwilliger. Om ons werk voort te kunnen zetten zijn we ook afhankelijk van vrijwilligers. U kunt ons op verschillende manieren ondersteunen... 

Aanmelden
Geen actieve berichten gevonden