Zoeken

Informatie

Willy Mol overleden

De "Pater Familias" van alle jongens en meisjes met een verstandelijke beperking is overleden.

Willy zette zich met hart en ziel in voor hun welzijn. Hij stond aan de wieg van en heeft er mede voor gezorgd dat in Bergen op Zoom de Woonvoorziening Lambertijnenhof werd gebouwd.

Ook heeft hij zich ingezet om de vrijetijdsactiviteiten in "de Uithof" mogelijk te maken. Als hij maar even kon was hij nog altijd aanwezig om te kijken hoe zijn "jongens en meisjes" konden genieten van dansen, muziek, tekenen en schilderen, vakanties en de soosactiviteiten.

Kansplus (voorheen VOGG) is Willy veel dank verschuldigd.

Wij nodigen jullie dan ook van harte uit om dinsdag 4 augustus om ongeveer 12:45 te verzamelen bij de ingang van het crematorium om daar gezamenlijk een erehaag te vormen. Om ieder misverstand te voorkomen: alleen genodigden mogen naar binnen door de beperkingen vanwege corona.Overig nieuws

KansPlus wil de positie van mensen met een verstandelijke handicap in de maatschappij verbeteren en bijdragen aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke handicap. Op deze pagina plaatsen wij regelmatig berichten over belangenbehartiging die KansPlus voert maar ook andere belangrijke informatie voor onze leden wordt hier gepubliceerd.
 
  • Vrijwilliger worden

     

    Help KansPlus en word vrijwilliger. Om ons werk voort te kunnen zetten zijn we ook afhankelijk van vrijwilligers. U kunt ons op verschillende manieren ondersteunen... 

Aanmelden
Geen actieve berichten gevonden