Zoeken

Workshopdag KansPlus groot succes

Mark kreeg na de workshop trommelen twee spiksplinter nieuwe trommelstokken!
De organisatie heeft het voor elkaar gekregen om aan meer dan 60 mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking een 7-tal workshops te organiseren. Mark kreeg na de workshop trommelen twee spiksplinter nieuwe trommelstokken. De gehaktballen van Yvonne waren al héél snel opgegeten.
Sushi's maken, graffiti spuiten. Angèle en Willy, van het Thomashuis Lepelstraat, lieten vol trots hun eigen gemaakte sieraden zien.
Ook Lobke zag je echt genieten van het belevingstheater.

De begeleiders van Titurel vroegen of KansPlus dit nog een keer gaat organisaren want hun bewoners hebben het ook leuk gevonden. Ook de bewononers van wooninitiatief "Op Te Brugge" waren dit jaar weer van de partij.

Wel waren er sommige deelnemers een beetje ongerust over de huisvesting van KansPlus want "de Uithof"gaat volgend jaar sluiten. Ze werden daarbij gerust gesteld door bestuur en vrijwilligers want alle wekelijkse- en jaarlijkse  activiteiten blijven bestaan. Alleen gaan we met elkaar op zoek naar een andere lokaties.


Alle vrijwilligers bedankt!!Terug naar het overzicht »
  • Vrijwilliger worden

     

    Help KansPlus en word vrijwilliger. Om ons werk voort te kunnen zetten zijn we ook afhankelijk van vrijwilligers. U kunt ons op verschillende manieren ondersteunen... 

Aanmelden